Ιδιώτες

Βρείτε το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα, για κάθε προσωπική σας ανάγκη.

Επιλέξτε ανάμεσα σε ασφάλιση ζωής, νοσοκομειακά προγράμματα, ασφάλιση κατοικίας, ασφάλιση οχήματος και ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένων στις προσωπικές και οικογενειακές σας ανάγκες. Εξασφαλίστε τη σωματική και ψυχική σας υγεία, απλά, εύκολα και οικονομικά.

Ασφάλειες όλων των ειδών & για κάθε ανάγκη.

Ασφάλιση Ζωής

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μεριμνώντας για την οικονομική τους ευημερία σε απρόβλεπτες και δύσκολες περιστάσεις, όπως η πρόωρη απώλεια ζωής.

Νοσοκομειακά προγράμματα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δώστε στον εαυτό σας το πολυτιμότερο δώρο. Το δώρο της ζωής. Ελάτε να βρούμε μαζί το πρόγραμμα υγείας που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Ασφάλιση κατοικίας

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Σπίτι είναι εκεί όπου νιώθετε ασφαλής. Είτε είστε ιδιοκτήτης, είτε ενοικιαστής, διασφαλίστε την ηρεμία του χώρου σας επιλέγοντας εσείς το εύρος κάλυψης που επιθυμείτε.

Ασφάλιση οχήματος

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Το όχημά σας, σας πάει παντού. Κάντε την κάθε σας διαδρομή ασφαλή, διαλέγοντας τις ιδανικές για εσάς επιλογές από το μεγάλο εύρος των παροχών που σας προσφέρουμε.

Ασφάλιση σκαφών

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Δαμάστε τα κύματα με ασφάλεια και σιγουριά, ασφαλίζοντας το σκάφος αναψυχής σας, και νιώστε πιο ελεύθεροι από ποτέ.

Συνταξιοδοτικά προγράμματα

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ζήστε το τώρα, διασφαλίζοντας το μετά. Προνοήστε για τις μελλοντικές σας ανάγκες, επιλέγοντας το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

Ταξιδιωτική ασφάλιση

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Απολαύστε τα ταξίδια σας με ξεγνοιασιά, χωρίς να ανησυχείτε για ενδεχόμενα απρόσμενα περιστατικά, όπως απώλεια αποσκευών ή καθυστερήσεις πτήσεων.

Ασφάλιση έργων τέχνης

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Η τέχνη έχει πολλές μορφές, το ίδιο όμως και οι πιθανοί κίνδυνοι. Κρατήστε τα πολύτιμα αντικείμενα σας ασφαλή, προστατεύοντάς τα έναντι συνθηκών όπως κλοπή ή διαφόρων ειδών ζημιές.

Ασφάλιση νομικής προστασίας

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Έχετε πάντα και παντού τη νομική υποστήριξη που χρειάζεστε, μέσω των προγραμμάτων ασφάλισης νομικής προστασίας που παρέχουμε.

Ασφάλιση αστικής ευθύνης

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Επειδή τα απρόοπτα είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής, προστατέψτε εσάς και την οικογένειά σας σε περίπτωση ευθύνης απέναντι σε τρίτους.

Εξατομικευμένα προγράμματα

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κατανοούμε πως κάθε ανάγκη είναι διαφορετική. Για το λόγο αυτό, τα ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρουμε είναι 100% προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες, καλύπτοντας κάθε σας απαίτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας