Επιχειρήσεις

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να μελετήσουν τους κινδύνους που διατρέχει η επιχείρησή σας και να συνθέσουν ένα tailor made προϊόν ασφάλισης που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η συνεργασία μας με όλες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και η πρόσβασή μας στις ξένες ασφαλιστικές αγορές εγγυώνται μία εκτεταμένη και αντικειμενική εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς με σκοπό την πλήρη κάλυψη της επιχείρησής σας.

Ασφάλειες για επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους.

Ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ασφάλεια περιουσιακών στοιχείων για επιχειρήσεις παντός είδους. Η πλήρης ασφάλιση του κτιρίου, του εμπορεύματος και του εξοπλισμού της επιχείρησής σας, σάς προστατεύει από κάθε απρόοπτο γεγονός.

Ασφάλιση αστικής ευθύνης

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Απαλλαγείτε από κάθε ευθύνη απέναντι σε εργαζομένους, μετόχους, πελάτες, προμηθευτές και τρίτους. Η ασφάλεια αστικής ευθύνης για επιχειρήσεις καλύπτει κάθε δαπάνη και αποζημίωση, χωρίς να επιβαρύνεται η επιχείρησή σας.

Ομαδικές ασφαλίσεις

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Αναλάβετε το κόστος των υπηρεσιών υγείας ή και νοσηλείας των εργαζομένων σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από ευέλικτα, εξατομικευμένα ή τυποποιημένα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης υγείας.

Ασφάλιση εταιρικών οχημάτων

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ασφαλίστε κάθε όχημα της επιχείρησής σας από κλοπή, φωτιά, ατυχήματα, ακραία καιρικά φαινόμενα και πολλές ακόμα ενέργειες. Εξασφαλίστε τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση για τους επιβαίνοντες σε αυτά και την παροχή οδικής βοήθειας.

Νομική Προστασία

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η επιβάρυνση της επιχείρησής σας με νομικά έξοδα αποτελεί παρελθόν. Αποκτήστε επαρκή νομική προστασία και εκπροσωπηθείτε από εξειδικευμένους δικηγόρους για κάθε είδους δικαστική διαμάχη.

Ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Φροντίστε για την αποκατάσταση από κάθε επιβλαβή μεταφορά, φόρτωση η εκφόρτωση εμπορευμάτων, με ένα ολιστικό πρόγραμμα που καλύπτει την επιχείρησή σας από κάθε εξωγενή παράγοντα.

Ασφάλιση πιστώσεων και εγγυήσεων

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

Εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης, τα οποία θα σας αποζημιώσουν από αδυναμία είσπραξης των χρημάτων από οφειλές τρίτων απέναντι στην επιχείρησή σας. Προσαρμόστε το πρόγραμμα στις ανάγκες σας.

Cyber risk

CYBER RISK

Ασφαλιστείτε απέναντι σε ηλεκτρονικά και διαδικτυακά εγκλήματα, αθέμιτη επεξεργασία και παραποίηση των προσωπικών σας δεδομένων και πολλά άλλα περιστατικά, αποφεύγοντας τυχόν οικονομικές απώλειες και άλλες συνέπειες εις βάρος της επιχείρησής σας.

Περιβαλλοντική ευθύνη

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εξασφαλιστείτε από τα κόστη που προκύπτουν από την αποκατάσταση καταστροφών του φυσικού περιβάλλοντος και από την καταβολή σχετικών αποζημιώσεων, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.

Ευθύνη στελεχών διοίκησης

ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η ασφάλιση ευθύνης στελεχών διοίκησης καλύπτει τις αποζημιώσεις, τους διακανονισμούς και κάθε είδους οικονομική απαίτηση τρίτων απέναντι σε στελέχη της επιχείρησής σας, που προκύπτουν λόγω αμέλειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας